New Holland varaosat kaivinkoneiden asiantuntijalta

New Hollandin varaosat maansiirtokoneisiin hoituu meiltä palveluasenteella ja nopeasti. New Hollandin, Nyykkärin, eli NH:n perinteet koneiden valmistajana näkyy niin kestävyydessä kuin innovatiivisissa teknologiaratkaisuissakin. Siksi tarjoamme vain kestäviä osia kovaan käyttöön. Olipa kaivinkoneesi malli U35, E145 tai jokin muu New Hollandin malli, meiltä löydät oikeat varaosat sen ylläpitoon ja korjaukseen. Asiantuntijoidemme tietämys maansiirtokoneista sekä New Hollandin uusista ja vanhoista kaivinkoneista näkyy varaosien saatavuudessa ja palvelumme laadussa. Kun tarvitset New Hollandin varaosien laadukasta toimittajaa, ota yhteys Konetekiin. Kauttamme onnistuu myös New Hollandin huolto ja korjaus.

Kaikki varaosat ja lisälaitteet New Holland kaivureihin

Konetekin kautta saat kattavasti kaikki varaosat ja lisälaitteet useisiin New Holland kaivinkonemalleihin, jotka vastaavat täysin alkuperäisiä osia ja takaavat kaivinkoneen sujuvan ja tehokkaan toiminnan. Oli kyseessä sitten New Holland kaivurin huolto, korjaus tai ylläpito, meillä on tarvittavat varaosat ja osaaminen.

Varaosapalvelua Konetekin asenteella

New Holland kaivureiden varaosia löytyy varastostamme runsas määrä ja Konetekin toimintakulttuuriin kuuluu asiakkaasta huolehtiminen. Jos jotain varaosaa meillä ei sinulle ole heti, hankimme sen verkostoamme hyödyntäen nopeasti.

Valikoimamme kattaa kaikki yleisimmät New Holland kaivurimallit ja niiden tarpeet. Osia löytyy esimerkiksi New Holland U-sarjaan, E-sarjaan, B-sarjaan.

Alkuperäiset New Holland-varaosat

Meidän kautta saat alkuperäiset New Hollandin varaosat telaston pyöristä aina tiivistesarjoihin. Varaosavalikoimaa löytyy hyllyiltä jo valmiiksi runsain mitoin, mutta puuttuvia komponentteja saadaan tilattua nopealla aikataululla.

Ota meihin yhteyttä. Autamme etsimään New Holland-varaosat koneeseesi. Pidetään koneesi käynnissä.