Varaosat, jotka pitävät koneesi käynnissä

Konetekin valikoimasta sekä laajasta verkostostamme löytyvät ne harvinaisemmatkin kaivinkoneen varaosat. Varaosamme ovat aitoja ja alkuperäisiä vaativaan ammattikäyttöön ja ne kulkevat käsiemme kautta nopeasti. Etsitpä sitten kaivinkoneen hydrauliikkapumppuja, suodattimia, telaketjuja, hammaspyöriä tai muita tarvikkeita, kysy Konetekiltä ratkaisu.

Konetekin intohimo on kaivinkoneiden ja maansiirtokoneiden jatkuva toimivuus.

Meiltä saat varaosat, tarvikkeet ja lisälaitteet asiantuntevalla palvelulla. Älä pyörittele päätäsi työmaalla koneiden varaosien valinnan tai asennuksen kanssa. Me autamme ja neuvomme parhaamme mukaan kaikessa, mikä pitää raskaan kaluston toiminnassa.

Valikoimastamme löydät varaosat ja tarvikkeet kattaen laajasti eri merkit, kuten New Holland, Doosan, Komatsu, Hanix, Hitachi, Volvo, Kobelco, Engcon, Rototilt. Kauttamme on myös saatavilla esimerkiksi VemaTRACK, VemaTEC sekä Eaton -varaosia. Ota yhteys työkoneiden varaosien ammattilaisiin.


Siksi kaivinkoneen varaosat Konetekiltä

Laatu: Kaikki varaosamme ovat tunnettujen valmistajien huippulaatua, joten voit olla varma niiden suorituskyvystä käytössäsi. Ymmärrämme kaivinkoneiden maailman ja laajuuden, joten meiltä löytyy ratkaisut laajalla valikoimalla.

Asenne: Konetekin toimintakulttuuriin kuuluu asiakkaasta huolehtiminen. Jos jotain varaosaa meillä ei sinulle ole heti, hankimme sen verkostoamme hyödyntäen nopeasti. Meltä saat teknistä tukea ja autamme myös korjaus- ja huoltotöissä.

Kilpailukykyiset hinnat: Hoidamme varaosat kilpailukykyiseen hintaan ilman, että joudut tinkimään laadusta. Haluamme tehdä varaosien hankinnasta mahdollisimman vaivatonta ja tehokasta ammattilaisille.

Nopeus: Varaosat toimitamme nopeasti koko Suomeen ja tiedämme että työmaiden ei sovi seisoa. Ota yhteys niin laitetaan hommat pyörimään ja pidetään työmaasi käynnissä.