Hitachi varaosat

Hitachin varaosia saat tottakai Konetekin valikoimasta ja asiantuntijoidemme avustuksella. Hitachi lienee yksi yleisimmistä Suomen työmailla ja maanrakennuskohteissa käytetty kaivinkone. Eikä ihme, valmistaahan Hitachi kaivinkoneita ja maansiirtokoneita, joiden luotettavuus on huippuluokkaa. Tästä huolimatta, kun kyse on käyttöön tarkoitetuista välineistä, osien kuluminen on väistämätöntä ja varaosien tulee olla silloin nopeasti ja helposti saatavilla. Myymme ja voimme hankkia monia erilaisia Hitachi varaosia juuris sinun tarpeesi mukaan.

Ota yhteyttä ja kysy tarvitsemistasi Hitachin varaosista!

Hitachi varaosat kaivinkoneiden asiantuntijalta

Konetekin kautta saat kattavasti kaikki varaosat ja lisälaitteet useisiin eri kaivinkonemalleihin. Hyllyistämme löytyy runsas valikoima erilaisia varaosia (ja jos haluamasi varaosa ei ole hyllyssä, hankimme sen mielellämme sinulle mahdollisimman pian), kuten:

  • Hitachi suodattimet
  • Hitachi tiivistesarjat
  • työkoneiden lasit
  • Hitachi sähköosat

Hitachin kaivurit saavat varaosansa meiltä nopeasti ja helposti

Hitachi kaivureiden varaosia löytyy varastostamme runsas määrä ja Konetekin toimintakulttuuriin kuuluu vahvasti asiakkaasta huolehtiminen, joten jos jotain varaosaa meillä ei sinulle ole heti, hankimme sen mielellämme. Pidetään kaivurisi käynnissä. Meiltä saat varaosia esim. seuraaviin Hitachin kaivureihin:

  • Hitachi zx 210
  • Hitachi zx 130
  • Hitachi zx 50

Ota yhteyttä ja kysy tarvitsemistasi Hitachin varaosista!

Meiltä löydät usean eri merkin kaivinkoneiden varaosat.

Mitä ovat Hitachi varaosat?

Hitachi kaivinkoneen varaosat ovat tarkoitettu käytettäväksi Hitachi-merkkisten kaivinkoneiden korjaamiseen. Ne voivat sisältää esimerkiksi männänrenkaita, hydrauliputkia, vaihdettavia teriä ja muita osia. Osat pitävät Hitachi-kaivinkoneet tehokkaina ja toimintakuntoisina luotettavasti.