Case varaosat jopa suoraan varastostamme

Konetekiltä saat Case kaivinkoneen, pyöräkuormaajan ja muiden maansiirtokoneiden alkuperäisiä varaosia nopeasti – jopa suoraan varastosta. Mikäli hyllystä ei tiettyä varaosaa löydy, hankimme sen sinulle verkostomme kautta. Case Construction Equipment (tai Case CE) on monelle alalla olevalle, myös meille, tuttu merkki. Me tarjoamme Casen maanrakennus- ja maansiirtokoneenvaraosat, jotka vastaavat alkuperäisiä osia ja varmistavat Case-koneesi luotettavan suorituskyvyn.

Kysy Case-koneeseesi varaosat meiltä. Me olemme valmiina palvelemaan.

Toimitamme varaosat Case kaivinkoneisiin ja pyöräkuormaajiin ympäri Suomen

Ota yhteyttä Konetekiin, niin ”case is closed”. Hoidamme Casen varaosat koko Suomeen ja mikäli hyllystämme ei löydy tiettyä varaosaa heti, hankimme sen sinulle. Maansiirtokoneet pysyvät kauemmin kunnossa laadukkailla tuotteilla ja huolettomia työntunteja tulee enemmän mittariin.

Varaosapalvelua Konetekin asenteella

Case kaivureiden varaosia löytyy varastostamme suoraan, kuten Case ajonapoja, lämmityslaitteita, moottorinosia ja tiivistesarjoja. Konetekin toimintakulttuuriin kuuluu asiakkaasta huolehtiminen. Jos jotain varaosaa meillä ei sinulle ole heti, hankimme sen verkostoamme hyödyntäen nopeasti.

Olipa tarpeen vaihtaa kuluneita osia, kuten tiivisteitä, suodattimia tai laakereita, tai tehdä laajempia korjauksia, kuten hydrauliikkajärjestelmän osien vaihtoa, meiltä löydät oikeat varaosat tarkoitukseesi. Case CX-sarja: Riippumatta siitä, tarvitsetko varaosia CX17, CX80, vai johonkin muuhun CX-sarjan kaivuriin, kauttamme löydät etsimäsi. Case WX-sarja: Meiltä saat varaosat esimerkiksi WX145 ja WX185 malleihin. Case Mini-kaivurit: Valikoimastamme löydät osat esimerkiksi malleihin kuten CX17C ja CX30C. Case Midi-kaivurit: Meiltä löydät varaosat esimerkiksi malleihin kuten CX80M ja CX130D.

Alkuperäiset Case-varaosat

Kaikki Case-varaosamme ovat alkuperäisiä takaamaan suorituskyvyn, kestävyyden ja luotettavuuden. Meiltä saat kilpailukykyiset hinnat ja nopean toimituksen. Luota Konetekin asiantuntevaan tiimiin,jotka voivat auttaa sinua valitsemaan oikeat varaosat ja tarvittaessa antaa neuvoja asennukseen ja huoltoon liittyen. Tarjoamme reilua asiakaspalvelua nopeilla toimituksilla, jotta koneet eivät seiso työmaalla varaosien puutteen takia.

Ota meihin yhteyttä. Autamme etsimään Case-varaosat koneeseesi.

Pidetään kaivurisi käynnissä.