Kaivinkoneen hydraulipumppujen varaosat ja korjaukset

Kaivinkoneen hydraulipumppu on yksi yleisimmistä meillä huollettavista kaivurin osista. Hydrauliikan varaosille tai kokonaiselle korjaussarjalle on jatkuva tarve. Ja tähän tarpeeseen me osaamme vastata.

Laitamme kokemuksella kaivinkoneen hydraulipumput toimintakuntoon ja tarvittaessa uusi pumppu järjestyy kauttamme yhtä helposti, kuin niiden varaosat. Tarkistamme aina viallisen hydraulipumpun ja selvitämme, saadaanko se käyttökuntoon vai onko edessä uuden pumpun hankinta. Toimitamme myös hydraulipumppujen korjaussarjoja osaaville asentajille.

Vuoden takuu kaivinkoneen hydraulipumpun huoltoon ja korjaukseen

Me hallitsemme kaivinkoneen hydraulipumppun kaikki tarpeet: varaosat, korjaukset ja uuden hankkimisen. Meillä hydraulipumppujen huoltoihin ja korjauksiin kuuluu aina vuoden takuu. Jos meidän käsittelemä pumppu hajoaa takuuaikana, laitamme sen uudestaan kuntoon.

Ota meihin yhteyttä kaikessa kaivinkoneesi hydraulipumppuihin liittyvissä asioissa. Me olemme valmiina palvelemaan.

Konetek on hydraulipumppujen huollon osaaja

Kaivinkoneen hydraulipumput ovat keskeinen osa hydrauliikkajärjestelmää, joka tarjoaa voiman ja liikkeen työlaitteisiin. Ne altistuvat koville rasituksille, korkeille paineille ja kuluvat ajan myötä. Tästä syystä säännöllinen huolto ja ajoissa toteutettu korjaus ovat ensisijaisen tärkeitä välttämään kalliit ja pitkät seisokkiajat.

Hydraulipumpun korjauksessa on tärkeää diagnosoida ongelma oikein ja määrittää viallisten osien syy oikeita työkaluja käyttämällä, kuten painemittareilla ja virtausmittareilla.

Konetekin hydrauliikan huoltoon kuuluu myös tarkastus ja puhdistus. Tarkistamme ja vaihdamme tarvittaessa pumppujen suodattimet. Hydraulinen öljy on myös tarkastettava ja vaihdettava säännöllisin väliajoin, jotta pumppu ja muut komponentit pysyvät optimaalisessa kunnossa. Tärkeää on myös tarkistaa tiivistesarjojen kunto ja vaihtaa ne tarvittaessa.

Hydraulipumpun säännöllinen korjaus ja huolto varmistaa kaivinkoneen sujuvan toiminnan, vähentää mahdollisia seisokkiaikoja ja pidentävät pumppujen käyttöikää. Lisäksi huollettu hydraulipumppu kuluttaa vähemmän energiaa, mikä voi johtaa parempaan polttoainetaloudellisuuteen.

Luota hydraulipumppujen korjauksessa ja huollossa Konetekin ammattitaitoisiin tekijöihin. Me tunnemme kaivinkoneiden hydrauliikkajärjestelmät.

Kaivinkoneen hydrauliikan tiivisteet Konetekiltä

Tiivistesarjat ovat olennainen osa kaivinkoneen hydraulijärjestelmää ja niillä varmistetaan hydrauliikan toiminnan tehokkuus ja luotettavuus. Hydraulipumput altistuvat suurelle rasitukselle ja korkealle paineelle, mikä voi aiheuttaa tiivisteiden kulumista ja vuotoja.

Meiltä löydät alkuperäistoimittajien tiivistesarjat

Hydraulisylinterin tiivisteet
Hydraulipumpun tiivistesarjat
Vetonavan tiivisteet

Huolellisesti valitut ja oikein asennetut tiivistesarjat tarjoavat useita etuja kaivinkoneen hydraulipumpuille. Ne parantavat hydrauliikan tehokkuutta, vähentävät energiankulutusta, estävät likaantumista ja pidentävät hydraulipumpun käyttöikää. Lisäksi hyvä tiivistys vähentää tarvetta huollolle ja parantaa kaivinkoneen kokonaistoimintaa.