Komatsu varaosat

Saat hankittua meiltä helposti Komatsun alkuperäiset varaosat suoraan varaosavalikoimastamme! Varaosien hankinta toteutetaan aina sinun tarpeisiisi eli jos meillä ei heti ole sinulle varaosaa hyllyssämme, voit olla varma, että hankimme sen sinulle – olemme tunnettuja hyvästä palvelusta. Japanilainen Komatsu on yksi maailman suurimmista kaivinkonevalmistajista – siksi Komatsun varaosillekin riittää aina kysyntää. Maailmanlaajuisesti suositut Komatsun maansiirtokoneet ja -kaivurit ovat vakiinnuttaneet paikkansa myös suomalaisilla työmailla, joten luonnollisesti japanilaisyhtiön valmistamien koneiden varaosia kaivataan usein täällä meidänkin pohjoisilla leveysasteillamme. Kun Komatsulle tarkoitetut varaosat tulevat tarpeeseen, ota yhteyttä Konetekin palveleviin asiantuntijoihin!

Komatsun varaosia asiantuntevalta toimijalta – alkuperäisenä

Saat tilattua kaikki tarvitsemasi Komatsun varaosat näppärästi Konetekiltä. Panostamme alkuperäisiin varaosiin kaikkien edustamiemme merkkien kohdalla. Komatsun alkuperäisvaraosat on tehty tarkan KES (Komatsu Engineering Standards) -luokituksen mukaan, joten voit olla varma, että ne ovat viimeisen päällä hyvälaatuisia. Onhan ne valmistettu Komatsun tehtaalla tai alihankkijalla, joka täyttää alkuperäisosien valmistuksen laatuvaatimukset. Alkuperäiset osat takaavat, että koneen käyttöikä on mahdollisimman pitkä, joten säästyt huolilta ja murheilta.

Hyllyissämme riittää valmiiksi paljon tavaraa ja mikäli et löydä valikoimastamme juuri niitä kaipaamiasi osia, ota meihin yhteyttä! Selvitämme, mistä kyseiset Komatsun varaosat voidaan hankkia mahdollisimman nopeasti.

Komatsun telaston osat

Komatsun telaston varaosia meiltä alkuperäisenä. Panostaessaan alkuperäisiin varaosiin, tietää saavansa laadukkaat varaosat – Komatsun hyväksymällä laadulla valmistetut osat. Kone pysyy pidempään paremmassa kunnossa. Ota meihin yhteyttä ja kysy tarkemmin Komatsun telaston osista.

Löydät valikoimastamme seuraavat varaosat Komatsun koneisiin:

  • Suodattimet
  • Kauhat ja kiinnikkeet
  • Pyörittäjät
  • Sähköosat
  • Lasit
  • Vesipumput
  • Liukupintatiivisteet
  • Hydraulipumput/varaosat

Klikkaa oikealla tai yllä olevasta kategoriasta oikeaa tuotekategoriaa löytääksesi hakemasi!

Hanki tarvitsemasi Komatsu varaosat Konetekin asiantuntijoilta!

Meiltä löydät usean eri merkin kaivinkoneiden varaosat.