Komatsu varaosat kaivinkoneiden asiantuntijalta

Hanki Komatsun alkuperäiset varaosat suoraan varaosavalikoimastamme. Varaosien hankinnat toteutamme aina sinun tarpeisiisi. Jos meillä ei heti ole sinulle varaosaa hyllyssämme, hankimme sen sinulle kumppaneidemme kautta. Palveluasenne on Konetekin ytimessä. Japanilainen Komatsu on yksi maailman suurimmista kaivinkonevalmistajista, joten Komatsun varaosille riittää kysyntää. Suositut Komatsun maansiirtokoneet ja -kaivurit ovat vakiinnuttaneet paikkansa myös suomalaisilla työmailla, joten pidämme kattavaa varaosavalikoimaa yllä. Valikoimastamme löytyy Komatsun suodattimet, kauhat ja kiinnikkeet, pyörittäjät, sähköosat, lasit, vesipumput, liukupintatiivisteet, hydraulipumput ja monet muut ratkaisut. Meiltä saat ratkaisut myös Komatsun huoltoon ja korjaukseen.

Kun Komatsulle varaosat tulevat tarpeeseen, me varmistamme työsi jatkuvuuden. Ota yhteyttä Konetekiin.

Varaosat ja lisälaitteet Komatsu kaivureihin laadulla

Saat tilattua kaikki tarvitsemasi Komatsun varaosat ja lisälaitteet näppärästi Konetekiltä. Panostamme alkuperäisiin varaosiin kaikkien edustamiemme merkkien kohdalla. Komatsun alkuperäisvaraosat on tehty tarkan KES (Komatsu Engineering Standards) -luokituksen mukaan, joten voit olla varma laadusta.

Varaosapalvelua Konetekin asenteella

Komatsun telaston varaosat hoituvat meiltä. Hankkimalla alkuperäiset, Komatsun hyväksymällä laadulla valmistetut, varaosat voi olla varma toimivuudesta. Kone pysyy pidempään paremmassa kunnossa ja säilyttää arvon.

Valikoimamme kattaa monipuolisesti erilaiset Komatsun kaivinkonemallit. Komatsu PC-sarja: varaosat löytyvät esimerkiksi Komatsu PC200, PC300, PC400 ja PC240 -malleihin. Komatsu HB-sarja: Varaosat esimerkiksi HB205, HB215 ja HB240 -malleihin. Komatsu WB-sarja: Tarjoamme varaosat, jotka tukevat näiden koneiden monipuolista toimintaa, kuten WB93R-8 ja WB97R-8.

Alkuperäiset Komatsu-varaosat

Tarjoamme ainoastaan alkuperäisiä Komatsu varaosia, jotka on valmistettu laadulla ja luokituksien mukaan takaamaan kestävyyden ja toimivuuden. Tiimissämme on asiantuntevat ammattilaiset, jotka voivat auttaa sinua valitsemaan oikeat varaosat ja tarvittaessa antavat neuvoja asennukseen ja Komatsu huoltoon liittyen. Pyrimme aina toimittamaan varaosat nopeasti, jotta voit jatkossakin hyödyntää Komatsu-kaivinkoneesi tehokkuutta ilman katkoja.

Ota meihin yhteyttä. Autamme etsimään Komatsu-varaosat koneeseesi.

Pidetään kaivurisi käynnissä.