Doosan varaosat

Suosittujen Doosan kaivinkoneiden varaosat löydät meiltä! Alkuperäiset Doosan varaosat kuuluvat Konetekin laajaan valikoimaan ja yleisimmät varaosat löydät suoraan hyllystämme. Erikoisemmat varaosat tilataan koneellesi välittömästi ammattitaitoisten varaosamyyjiemme toimesta.

Varaosat kaivinkoneille

Laadukkaat ja aidot Doosan varaosat ovat luotettava ja varma valinta kaivinkoneellesi. Tiivistesarjat, suodattimet, kaivinkoneiden lasit, sähköosat ja muut komponentit Doosan kaivinkoneisiin suoraan varastostamme ilman odottelua. Kun tarve yllättää, Konetek auttaa sinua saamaan koneesi takaisin työmaalle mahdollisimman pian.

Lisälaitteet Doosan kaivinkoneisiin

Oikeat lisälaitteet ja tarvikkeet vuodenympäri Doosan kaivinkoneisiin. Ilmastointi kuntoon kesällä viilentämään ja talvella Webasto lämmittää niin kuskilla on mukava työskennellä Suomen jokaisena vuodenaikana. Valikoimastamme löydät myös Engcon ja Rototilt tiltit lisävarusteineen helpottamaan työskentelyä.

Pidetään Doosan kaivurisi työkunnossa. Soita heti niin etsitään koneeseesi oikeat varaosat ja toimitamme ne sinulle nopeasti.