Pidetään koneet toiminnassa

Konetekilta saat ammattitaitoisen kaivinkoneiden ja maansiirtokoneiden huolto- ja korjauspalvelut. Koneet ovat merkittäviä omaisuuksia, joiden tehokas toiminta on työsi kulmakivi. Siksi tarjoamme kattavaa ja ammattitaitoista huolto- ja korjauspalvelua, joka takaa koneidesi optimaalisen suorituskyvyn ja pitkän käyttöiän.

Huolehditaan kuntoon kaivinkoneesi ja maansiirtokonesi korjaukset, määräaikaishuollot ja varusteiden asennukset. Käytössämme on laaja verkosto hyväksi todettuja korjauksen ja huollon tekijöitä. Kun hallussamme on myös tehokas varaosien palvelu, tämä mahdollistaa nopean ja vaivattoman toiminnan, jolloin turhilta seisonta-ajoilta vältytään.

Kaivinkoneiden huoltotyöt palveluasenteella

Käytämme aina alkuperäisiä varaosia huolto- ja korjaustöissä. Näin varmistamme, että kaivinkoneesi saavat parasta mahdollista laatua ja suorituskykyä. Meidän intohimoa on pitää koneet toiminnassa, joten kun tarvitset pikaista kaivinkoneen huoltoa tai määräaikaishuoltoa, ota yhteys Konetekin ammattilaisiin. Voit luottaa siihen, että koneesi ovat hyvissä käsissä.

Huollata koneesi aikataulussa

Kaivinkone ja maansiirtokone kannattaa huollattaa säännöllisesti, jotta saat sille mahdollisimman monta käyttövuotta lisää. Säännöllisen kaivinkoneen huollon avulla voimme havaita ja korjata mahdolliset ongelmat ennen kuin ne aiheuttavat suurempia vaurioita tai seisonta-aikoja. Näin säästät aikaa, rahaa ja vältät odottamattomat ongelmat työmaallasi. Säännölliset huollot varmistavat myös koneesi tehokkaan ja turvallisen toiminnan sekä säilyttävät koneen arvon korkeana. Uskomme, että säännölliset huollot maksavat itsensä aina takaisin.

Konetekin kautta käytössäsi on aina ammattitaitoiset tekijät.