Hydraulipumput

Kaivinkoneen hydraulipumppujen varaosat ja korjaukset

Kaivinkoneen hydraulipumppu on varmastikin yksi yleisimmistä kaivurin osista, joka kävelee meillä pajan ovesta sisään huollettavaksi. Vähintään varaosille tai kokonaiselle korjaussarjalle on jonkinlainen tarve.

Kaivinkoneen hydraulipumppujen korjaukset ja varaosat

Kaivinkoneen hydraulipumppuja laitetaan meillä kuntoon säännöllisesti ja jos tilanne näyttää siltä, että mitään ei ole tehtävissä, uusi pumppu järjestyy kauttamme yhtä helposti, kuin niiden varaosat. Jokainen viallinen hydraulipumppu kuitenkin tarkastetaan ja käydään läpi varmistaaksemme, saadaanko se takaisin käyttöön vielä uuden pumpun hankkimista vähemmän radikaaleilla toimenpiteillä. Myymme myös hydraulipumppujen korjaussarjoja, joten voit tehdä tarvittavat korjaustoimenpiteet itsekin, jos haluat ja osaat.

Ehta takuu kaivinkoneen hydraulipumppujen korjauksiin

Olipa siis kaivinkoneen hydraulipumppuun liittyvä tarpeesi millainen tahansa – varaosiin, korjauksiin tai uuden hankkimiseen liittyvä – voit kääntyä huoletta Konetekin puoleen. Meillä hydraulipumppujen huoltoihin ja korjauksiin kuuluu oikea vuoden takuu – jos meidän käsittelemä pumppu hajoaa heti uudestaan käsiin, kiikuta se takaisin meille. Laitamme sen uudestaan kuntoon.

Ota meihin siis yhteyttä ja kerro tarkemmin, mikä kaivinkoneesi hydraulipumppua vaivaa!